Notícia

Pal Arinsal evita cap activitat als seus treballadors

S'aturen les tasques administratives i les que s'han de fer sobre la muntanya per recollir l'estació

caubella,Pal
Pal Arinsal atura temporalment tota la seva activitat empresarial durant quinze dies Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Pal Arinsal se suma als esforços que es requereixen per contenir la pandèmia i tanquen temporalment tota l’activitat empresarial durant un període de quinze dies per tal de col·laborar en la salvaguarda de la salut de la població, la del personal sanitari i la dels treballadors de Vallnord-Pal-Arinsal.

Com més capaços siguin els ciutadans de quedar-se a casa, més aviat ens ensortirem. L’estació espera que la normalitat torni al país tant aviat com es pugui i amb aquesta decisió contribuir amb el seu granet de sorra.

Vallnord - Pal Arinsal vol expressar la seva més ferma voluntat de seguir assumint tots els seus compromisos, com no pot ser d’una altra manera tal com sempre ho ha fet. Així doncs, té previst reprendre la seva activitat normal en quinze dies.

Al sector de la neu una aturada d’aquestes característiques sempre ha estat habitual després de les temporades d’hivern i Vallnord-Pal-Arinsal tan sols vol anticipar-se per garantir el benestar de tots i poder tornar a treballar tots junts el més aviat possible.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny