Notícia

Masella dona resposta a la situació dels forfets i abonaments pendents d'ús en el tram final de la temporada

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va obligar al tancament de les estacions d’esquí catalanes

masella,control,forfets
Control de forfets a Masella Autor/a: Diaridelaneu.cat
Com totes les estacions d'esquí del Pirineu català, Masella va anunciar el tancament d'instal·lacions a partir del dissabte 14 de març. Va ser una mesura adoptada preventivament seguint les les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, organisme que va obligar, per imperatiu legal, al tancament de les estacions d’esquí catalanes. Molts clients, però, es van preguntar per l'efecte d'aquest tancament sobre els forfets de dia, invitacions o abonaments que havien de tenir especial vigència en el tram final de la temporada. Masella hi va donar resposta el mateix diumenge.


masella-esquirols-pista-esquiador

Comunicat de premsa de Masella referent a les repercussions que el tancament obligatori de l'estació té sobre els forfets i abonaments.

Què passa si tinc un forfet de varis dies consecutius?

Si tens un forfet de varis dies consecutius, més enllà del 13 de març de 2020, contacta amb masella@masella.com i se’t farà la devolució corresponent als dies no consumits del forfet. No es fa la devolució de l’assegurança del forfet, però si la totalitat del forfet comprat.
 
Què passa si tinc convalidacions de forfets de lliure elecció o forfets comprats per internet en la modalitat “Regala neu”?
Si tens convalidacions de forfets de lliure elecció comprats aquesta temporada els podràs utilitzar la temporada 2020-21 sense cap cost afegit. De la mateixa manera, si tens forfets comprats en la modalitat de “Regala neu”, seran vàlida per la temporada vinent.
 
Què passa si tinc invitacions per esquiar gratuïtament a Masella?

Si ets titular d’abonament de temporada d’altres estacions, i tens invitacions per esquiar gratuïtament a Masella no consumides, no seran vàlides per la temporada vinent.
 
Si he reservat la meva esquiada a través d’una agència, com ho he de reclamar?
Si has reservat la teva esquiada a través d’una agència de viatges contacta amb ells per procedir a la cancel·lació.
 
Puc demanar la devolució o alguna compensació per l’abonament de temporada?
Tots els abonaments de temporada, en qualsevol modalitat, es consideren amortitzats, excepte l’abonament de primavera. Els titulars amb abonament de primavera de Masella se’ls guarda l’import abonat a compte de qualsevol abonament per la temporada 2020-21.
 
Com puc recuperar el meu material del guardaesquís, recollir material del taller d’esquís o fer devolució de material d’esquí?
El material dels guardaesquís i del taller d’esquís es podrà recollir en els guardaesquís a partir de que la situació es normalitzi. Qualsevol dubte relatiu als armaris guardaesquís contacteu a l’e.mail: grups@masella.com
 
Què faig si tinc d’altres dubtes?
Pot contactar amb atenció al públic de Masella només via e.mail: masella@masella.com . Les Oficines d’Atenció a l’Esquiador, el Lloguer,el Taller i el Guardaesquís, de manera preventiva, són serveis tancats al públic fins que la situació es normalitzi.

Tota la informació a: masella.fi.temporada.covid-19
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny