Notícia

L'Edge 3L Ponxo de Helly Hansen, versatilitat i estil per als dies més humits de primavera i estiu

Ponxo,Helly Hansen
L'Edge 3L Ponxo de Helly Hansen, versatilitat i estil per als dies més humits de primavera i estiu Autor/a: Helly Hansen
L'Edge 3L Ponxo és una de les peces de la nova col·lecció càpsula que forma part de la categoria urbana Edge Sèries de Helly Hansen, dissenyada tant per a home com dona. Es tracta d'una peça urbana, impermeable i versàtil, de disseny únic i purista que es pot combinar amb les altres peces de la sèrie o per separat. Doncs, tot i que Helly Hansen va néixer al costat de la mar i s'ha criat a les muntanyes, la marca noruega gaudeix d'una dilatada experiència a la ciutat. Compta amb més de 140 anys d'experiència en peces de vestir urbanes que aviat es converteixen en les favorites de l'armari, tant si plou com si fa sol (www.hellyhansen.com).

L'Edge 3L Ponxo, tant per a home com dona, ofereix transpirabilitat i impermeabilitat per als dies més càlids i humits de Primavera i Estiu. El teixit lleuger 3L Helly Tech® Professional amb el qual està confeccionat l'Edge 3L Ponxo és totalment impermeable i s'ajusta de forma natural per garantir tant la comoditat com la funcionalitat. És suau al tacte i fàcilment comprensible, cosa que permet articular les mànigues i el cinturó intern per aconseguir la silueta desitjada. La reflectivitat proporciona seguretat durant el viatge i la caputxa de vora emmotllable es plega quan no és necessari. A més, per augmentar la versatilitat de la peça, les corretges amb velcro poden subjectar al voltant de les nines quan es va en bicicleta per mantenir les cames i el manillar secs. Quan ja no plou, el ponxo es guarda a la bossa de transport equipada amb una corretja de bandolera ajustable.

La categoria urbana Edge Sèries

L'Edge sèries també inclou l'Edge 3L Jacket i els pantalons Edge 3L Pant, tant per a home com dona. Usant els mateixos materials 3L Helly Tech® Professional del ponxo, la roba totalment impermeables s'ajusten naturalment, com la jaqueta o texans favorits, per garantir tant la comoditat com la funcionalitat. Amb colors de moda, logotips discrets i ventilació mecànica, el viatger actiu no arribarà suat al seu destí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny