Notícia

Temporers de les estacions d'esquí continuen sense poden tornar als països d'origen

Bona part dels vols entre Europa i l'hemisferi sud han quedat cancel·lats

arcalis,treballador,logotip
Temporers de les estacions d'esquí andorranes continuen bloquejats i no poden tornar als països d'origen. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Continuen els problemes amb els temporers de les estacions d'esquí andorranes que no poden tornar als seus països d'origen. Per aquest motiu cada comú o parròquia intenta posar d'acord els temporers amb els llogaters i procura resoldre la situació administrativa dels vols de retorn o la situació personal derivada del confinament.


Més de 400 temporers de les estacions d'esquí andorranes tenen problemes per tornar als seus països d'origen. Segons informen avui els mitjans de comunicació andorrans la majoria són argentins, espanyols i xilens. La majoria són treballadors de les estacions d'esquí, però també dels hotels, restaurants i botigues.

El Comú de la Massana ha rebut aquests dies 43 sol·licituds d'ajuda dels temporers de les estacions de Vallnord Pal Arinsal. A la zona de Canillo i Encamps hi ha entre 150 i 200 temporers de Grandvalira que es troben en la mteixa situació. I un cas similar és el que passa a Ordino, si bé no hi ha dades del nombre de temporers afectats.
 
El problema s'ha acabat enquistant després que els vols entre Europa i Amèrica del sud hagin quedat pràcticament cancel·lats, o bé perquè hi ha poques places disponibles, o bé perquè no permeten avançar les dates d'uns bitllets de tornada que estaven pensats per una temporada que havia de finalitzar el 13 d'abril.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny