Notícia

El coronavirus amenaça l'inici de la temporada a Austràlia

Mount Hotham, una de les estacions d'esquí australianes, creu que la temporada de neu 2020 perilla o podria escurçar-se

Mount Hotham
Imatge de l'estació d'esquí de Mount Hotham Autor/a: Facebook Mount Hotham
A poc menys de tres mesos per a l'inici de la temporada d'esquí a l'hemisferi sud, Mount Hotham, una de les estacions d'esquí situada al sud d'Austràlia, ja ha avisat als seus clients que la temporada, ara com ara i amb les normatives actuals, molt possiblement no es pugui iniciar.


No està sent un bon any per a les estacions d'esquí australianes. Si el passat mes de desembre els incendis gegantins van arribar a afectar directament les instal·lacions d'algunes estacions d'esquí, ara és el coronavirus qui amenaça directament l'inici de la temporada de neu.

A menys de tres mesos per a l'inici de la temporada d'esquí a l'hemisferi sud, MountHotham, una de les estacions importants del país, situada al sud d'Austràlia, ja ha avisat als seus clients que l'inici de la temporada perilla. I no només l'inici i per tant la retallada en la seva durada, sinó que altres amenaces derivades de les mesures per frenar l'expansió del coronavirus poden fer que ni tan sols comenci.

Aquesta mateixa setmana l'estació de MountHotham ha informat via xarxes socials que ara com ara, tenint ben presents les normatives actuals, molt possiblement no es podrà iniciar en la data prevista. Normalment l'inici de la temporada de neu a l'hemisferi sud es fa a mitjans de juny. L'any passat Mount Hotham la va inciar a finals de juny.

En el seu comunicat MountHotham recorda que a Austràlia la prohibició de les concentracions que ha decretat el govern del país té repercussions directes sobre les estacions d'esquí i que, per tant, si el decret continua sent vigent al mes de juny, l'obertura de la temporada serà impossible. A més, recorden que durant els mesos d'abril i maig la feina prèvia a l'inici de la temporada és important, i ho és a la muntanya, per preparar l'estació, i a les oficines, i que ara per ara aquesta feina o no es pot fer o bé s'ha de fer amb pocs recursos.

En aquest sentit els responsables de MountHotham recorden que el procés de contractació del seu personal laboral, com ara professors d'esquí, personal per a l'hostaleria o els conductors dels remuntadors es fa gairebé impossible en les condicions actuals. Totes les esperances estan posades en contenir en els dos mesos vinents la pandèmia i que la temporada pugui començar, amb alguna setmana de retard, a finals de juny.

Podeu llegir el comunicat de l'estació a la seva pàgina de Facebook.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny