Notícia

La Generalitat també potenciarà el turisme de proximitat

Seguint la línia dels patronats de turisme de Lleida i Girona es farà una aposta clara pel destí local

pedraforca,comabona,excursionistes
La Generalitat també potenciarà el turisme de proximitat Autor/a: Diaridelaneu.cat
Cada dia sembla més clar que un dels àmbits econòmics que més canviarà en el període post-coronavirus serà el del turisme. Per aquest motiu la Generalitat preveu potenciar el turisme de proximitat per fer front als efectes del coronavirus a Catalunya. La consellera Chacón recorda que el sector ja va patir un "cop fortíssim" amb el temporal Gloria.


La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha explicat que potenciarà les campanyes per promoure el turisme de proximitat amb l'objectiu de fer front als efectes del coronavirus en aquest sector, que ja va patir "un cop fortíssim" amb el temporal Glòria. En una entrevista a Ràdio 4, la consellera ha lamentat que amb la crisi de la Covid-19 l'estratègia d'atraure menys turistes però que gastin més, com el mercat americà, i per diversificar l'oferta cap a zones interiors –ha citat l'exemple del mercat asiàtic que busca destins culturals i no de sol i platja- ha quedat "tallada" i que per això la Generalitat treballarà en campanyes "microsegmentades" i amb l'ajuda del 'big data' i la intel·ligència artificial.

Concretament, la Generalitat anirà monitoritzant dia a dia aspectes com les reserves, les cancel·lacions i la reputació 'on line', fet que ajudarà a dur a terme aquestes campanyes dirigides a públics específics per promoure el turisme intern.

En l'entrevista a Radio 4, al consellera ha advertit que el turisme, a més de patir l'actual crisi, "té molt concentrada la seva activitat en alguns mesos i que ara veu en perill la campanya d'estiu". Per això, ha dit, amb l'estratègia prevista es vol ajudar a "un sector ja molt perjudicat".

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots