Notícia

Entrevistem Bernat Baylina, d'Skipallars, perquè ens expliqui com viu el confinament

Bernat Baylina és el responsable de Comunicació i Promoció d'Espot i Port Ainé

Bernat Baylina,confinament
Bernat Baylina, en confinament i teletreballant des de casa Autor/a: Paricular
Esquiadors aficionats o professionals, tots ens trobem confinats a casa. L'ordre de confinament es va posar en marxa la nit del 14 de març, quan encara faltaven prop de trenta dies per a l'acabament de la temporada. Com ho vivim uns i altres? Un seguit d'entrevistes en les quals diferents perfils del món de la neu (treballadors estacions, directius, empresaris, periodistes, bloggers o personatges representatius del sector), ens expliquen com viuen el confinament. Entrevistem Bernat Baylina, responsable de Comunicació i Promoció d'Espot i Port Ainé (Skipallars - Grup FGC).


Bernat, en quin moment i lloc et va agafar l'ordre de confinament?
El "DIVENDRES 13" estava treballant a les oficines de SkiPallars de Rialp quan vam rebre la resolució del Departament del Territori i Sostenibilitat del tancament de totes les estacions d'esquí i de nòrdic de Catalunya.

Molt breument, ens expliques quina és la teva feina en el departament de Comunicació i Promoció de SkiPallars?
Bàsicament coordino els esdeveniments i activitats, atenció a la premsa, atenció al client a les oficines de Sport Center a Rialp, aportació del contingut a xarxes socials, comunicats de neu...

I ara, aquesta feina, fins a quin la pots fer com a teletreball des de casa teva?
Atenem per correu totes les consultes dels usuaris, estem treballant en el tancament de temporada, informes, millores i planificació a tenir en compte de cara la temporada vinent, entre altres coses...

Hi ha alguna circumstància que t'obligui a pujar les estacions d'esquí?
No és el meu cas, encara que no m'importaria gens si convingués; els companys d'explotació de les estacions s'encarreguen de les feines derivades del tancament.

Hi ha alguna gestió o tasca que ja no podràs re emprendre fins a la fi del confinament?
Doncs malauradament totes aquelles feines de camp dels esdeveniments i curses populars que teníem programades.

Quins consells donaries als esquiadors habituals de SkiPallars i altres estacions que aquests dies ens trobem confinats?
Que prenguin paciència amb la situació excepcional que estem vivint, que es quedin a casa segons les indicacions de sanitat i que pensin que el Pirineu té uns recursos sanitaris limitats. Quan tot això s'acabi, les muntanyes, els llacs, els rius continuaran sent-hi. Els que bonament puguin, que tornin a donar vida al Pirineu i a la seva gent.

Ens recomanes alguna pel·lícula, llibre o documental del món de la neu o relacionat amb la teva feina per aquests dies?
Aprofitant el confinament he reprès el fil d'una novel·la ambientada al Pallars que es diu "Maria, Guerra i Pau" de l'escriptor Josep de Moner. Documentals de caiac extrem com els de l'Aniol Serrasolses que són realment espectaculars o les peripècies d'en Kilian Jornet que m'ajuden a suportar millor la situació.

I Ja per acabar, quan acabi el confinament, què és el primer que faràs?
Una cosa ben senzilla, anar amb la xicota a fer una excursió i buscar un raconet on puguem gaudir del silenci. Com diuen a la Vall Ferrera: "Aquí es pot escoltar el silenci" que ho trobo meravellós...

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny