Notícia

Argentina no autoritza el vol de tornada de 350 temporers

Els temporers aregntins que havien de volar fins a Buenos Aires es queden sense avió

aerolineas argentinas,avio,andes
Argentina no autoritza el vol de tornada de 350 temporers Autor/a: Diaridelaneu.cat
Els temporers que havien de tornar a l'Argentina es queden sense avió. El Govern andorrà treballa ara en "alternatives" des de l'aeroport de Madrid. Per aquest diumenge s'havia noliejat un avió per retornar 400 temporers argentins al seu país.


Argentina ha imposat restriccions frontereres per evitar la propagació del coronavirus i ara aquestes restriccions fan impossible que el grup de temporers bloquejats al Principat d'Andorra pugui volar fins a Buenos Aires. Segons informa avui Ara Andorra, el Govern andorrà i Ski Andorra havien noliejat un avió amb capacitat per a 400 persones per a aquest diumenge. L'aeroport autoritzat per aquest vol era el de Tolosa i la companyia contractada era Air France. Ara el Govern andorrà intentarà traslladar l'operació a l'aeroport de Madrid.

Ahir també es va fer públic que un grup de temporers argentins no vol tornar al seu país. El perquè? Doncs perquè un cop allà hauran de passar un període de quarantena i perquè els serà molt difícil trobar feina. Segons informa el digital Poble Andorrà, es tractaria aproximadament d’un 25% d'aquest grup de temporers. El mateix digital informa que l’actitud d’aquesta part del col·lectiu de treballadors ha indignat responsables de les estacions d’esquí, dels comuns d’Encamp i Canillo, del Govern andorrà i del govern francès.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny