Notícia

Esports de muntanya, en el punt de mira dels agents rurals en període confinament

Fa uns dies també van multar uns esquiadors de muntanya a la Cerdanya

vehicle,escaladors
Vehicles localitzats a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) pels Agents Rurals, on hi havia un grup d'escaladors que va ser multat per saltar-se el confinament Autor/a: Agenrs Rurals
Els Agents Rurals denuncien un grup de sis escaladors que es trobava a Fígols i Alinyà. Activitats de lleure a la natura, com ara l'esquí de muntanya, el senderisme, anar en bicicleta o acampar, estan prohibides arran de l'estat d'alarma.


Els Agents Rurals van interposar sis denúncies a un grup d'escaladors que es trobava a Fígols i Alinyà (Alt Urgell) per saltar-se les mesures de confinament decretades arran de l'estat d'alarma, les quals inclouen la prohibició de dur a terme activitats de lleure a la natura, com ara senderisme, anar en bicicleta, acampar, fer barbacoes o practicar parapent o esports d'aventura, entre d'altres. A més, també van aixecar disset actes. D'altra banda, el cap de setmana passat també van localitzar i sancionar persones que volien anar a fer esquí de muntanya i circulaven per una pista forestal al terme municipal de Puigcerdà.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial