Notícia

Localitzats dos excursionistes amb raquetes al Puigpedrós

Els agents rurals els han interceptat dalt del cim i els han denunciat per saltar-se el confinament

helicopter,agents rurals
Helicòpter dels Agents Rurals per vigilar el confinament a l'alta muntanya. No falten mitjans per perseguir els qui se salten el confinament. Autor/a: Twitter Agents rurals
Si algú es pensa que és possible esquivar el confinament a l'alta muntanya està ben errat. Al control amb prismàtics i vehicles per terra cal sumar-hi un helicòpter de vigilància aèria.
Continuen les tasques de vigilància des Agents Rurals. Si el passat cap de setmana van interceptar dos esquiadors de muntanya i ahir uns escaladors, avui han localitzat dos excursionistes amb raquetes de neu al cim de Puigpedrós. Segons informen per les xarxes socials, els dos practicants de raquetes de neu s'haurien intentat amagar, però finalment els han localitzat i els han denunciat per saltar-se el confinament. En el compte de twitter del cos dels Agents Rural també han informat que fins ahir es van aixecar 24 actes i fer 14 denúncies.

Ara bé, l'ús d'un helicòpter per a "perseguir" els qui s'han saltat el confinament també ha generat algunes reaccions en contra i així ho han expressat en el mateix fil de twitter del compte dels Agents Rurals.
 
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial