Notícia

Així és com hem posat a prova els esquís Absolut Joy de Head

Rosa Carcasona, ambaixadora de Diaridelaneu.cat, ha portat aquests esquís en la present temporada


N'hi ha prou amb provar uns esquís un dia fent dues baixades? Si, i fins i tot en podem obtenir unes bones sensacions, i una primera impressió a pistes ens pot transmetre algunes vibracions determinants per saber si ens agraden o no, o si ens hi sentim còmodes o no. Però realment, per conèixer uns esquís i valorar-los amb més garanties, no hi ha res millor com provar-los durant tota una temporada i en diferents estacions. En diferents neus. En pistes de diferent dificultat. Això és el que hem fet amb aquests esquís Absolut Joy de Head.


Els esquís Absolut Joy de Head és un esquí pensat per a les esquiadores que volen gaudir de la neu i progressar tècnicament. Rosa Carcasona, ambaixadora del diaridelaneu.cat, és una esquiadora de nivell mig, no professional, i ha calçat aquests esquís en la temporada 2019-20.

Els ha provat en neus de tot tipus, pistes de totes les dificultats i en diferents estacions d'esquí del Pirineu. El resultat ha estat molt satisfactori i entenem que és un esquí molt recomanable per a les esquiadores que volen gaudir de la neu i a la vegada volen progressar en la seva tècnica.

Per al testeig dels esquís hem estat esquiant en diferents estacions d'esquí si bé hem de dir que, a causa de l'estat d'alarma i la situació de confinament, no hem pogut acabar el nostre treball de test tal com teníem previst. Publiquem aquest vídeo que pot ser útil per a aquelles esquiadores que tinguin pensat canviar els seus esquís de cara a la temporada vinent.

Més informació de la gamma dels Joy en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny