Notícia

Jacobo, l'esquiador 'pijo' que passa el confinament a la segona residència

L'actor Bruno Oro ironitza sobre un tipus de confinament molt "pijo" a les segones residències


Molts dels nostres lectors ja deuen saber que aquests dies hi ha força debat arreu del nostre país, també a la veïna França o a Itàlia, sobre on passem el confinament molts ciutadans. Alguns aprofiten els caps de setmana per escapolir-se de l'habitatge de primera residència i marxar cap a la segona o, fins i tot en alguns casos, cap a la tercera residència. Un d'aquests és en Jacobo, un esquiador molt "pijo" que, gintònic en mà, explica la seva dura vida confinat a la segona residència peu de pistes.


En Jacobo és un veí que molt possiblement viu a l'avinguda Pedralbes. O ben a prop. No queda clar a què es dedica, però sí que sabem que té un bon compte corrent amb una saldo de diversos zeros. Pel que sembla, ni treballa ni teletreballa. Té un Masseratti. El fa servir els caps de setmana per pujar a esquiar.

Explicar-vos que ja fa uns dies que en "Jacobo" viu un confinament una mica especial. S'ha desplaçat cap al Pirineu fugint de la ciutat. Podria haver aterrat al Ripollès, la Cerdanya o el Pallars, però ha optat per fer-ho a l'Aran, on no queda clar si hi té una casa o l'ha llogada.

Tranquils. En Jacobo és un personatge fictici. És un dels personatges que l'actor Bruno Oro teatralitza amb molta ironia en aquests dies de confinament. Un vídeo més dels que aquests dies circulen per la xarxa però amb l'esquí en la versió més "pija" en el rerefons. No us el preneu seriosament, els esquiadors (el 99,9%) no som així, però en aquests dies d'avorriment sempre va bé riure una estona.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''El ràfting ha fet ressorgir el caiac''
Bernat Baylina Guia i monitor d’esports d’aventura al Pallars

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


65%


14%


11%


11%

37 vots