Notícia

Així ens han anat els Supershape i.magnum de Head

Hem esquiat amb aquests esquís en diferents tipologies de neu, pistes de diferent dificultat i en diferents estacions


N'hi ha prou amb provar uns esquís un dia fent dues baixades? Si, i fins i tot en podem obtenir unes bones sensacions, i una primera impressió a pistes ens pot transmetre algunes vibracions determinants per saber si ens agraden o no, o si ens hi sentim còmodes o no. Però realment, per conèixer uns esquís i valorar-los amb més garanties, no hi ha res millor com provar-los durant tota una temporada i en diferents estacions. En diferents neus. En pistes de diferent dificultat. Això és el que hem fet amb aquests esquís Supershape i.magnum de Head.


Panticosa-IST-supershapeAmb els HEAD Supershape i.magnum a Panticosa (Foto: R.C.).

Els esquís Supershape i.magnum Head és un esquí pensat per als esquiadors avançats o experts que volen gaudir de la neu en pista. Els hem provat en neus de tot tipus, pistes de totes les dificultats i en diferents estacions d'esquí del Pirineu. El resultat ha estat molt satisfactori i entenem que és un esquí molt recomanable per als esquiadors que volen gaudir de la neu en pistes trepitjades.

Per al testeig dels esquís hem estat esquiant en diferents estacions d'esquí si bé hem de dir que, a causa de l'estat d'alarma i la situació de confinament, no hem pogut acabar el nostre treball de test tal com teníem previst. Publiquem aquest vídeo que pot ser útil per a aquells esquiadors que tinguin pensat canviar els seus esquís de cara a la temporada vinent.

Més informació de la gamma dels Supershape en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny