Notícia

Es reprenen les obres a la RN 116 tot i el període de confinament

Operaris i les màquines han tornat aquesta setmana a reprendre les obres a l'alçada de Sauto i Fontpedrosa.

carretera,RN116
Es reprenen les obres a la RN 116 tot i el període de confinament. Imatge d'arxiu. Autor/a: Les Neus Catalanes
Les obres de reconstrucció d'un tram de la carretera Rn116 han començat de nou aquesta setmana passada. Tot i que el Departament dels Pirineus Orientals està en confinament, els operaris i les màquines han tornat aquesta setmana a reprendre les obres a l'alçada de Sauto i Fontpedrosa.

Segons està informant L'Independant la reobertura de la carretera al trànsit està prevista per a mitjans de maig. Els treballs es van aturar el dimarts 17 de març i es van reprendre el dilluns 30 d'aquest. Per tal de complir amb les mesures de prevenció sanitàries, els 21 operaris destinats a l'obra han de guardar una distància de separació mínima d'un metre amb els companys i han de treballar amb mascareta i guants.

Recordar que la RN 116 és la carretera que uneix Perpinyà amb l'Alta Cerdanya i el Capcir i que en temporada alta a les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord pot rebre 16.000 vehicles diaris. En temporada baixa la xifra es redueix a 3.500. El seu tancament a finals de gener, a causa dels efectes de la postllevantada Glòria, va provocar malestar i pèrdues econòmiques a les estacions d'esquí de la Catalunya del Nord. La carretera és ben coneguda pels esquiadors no només de Perpinyà sinó també pels de les comarques de l'Alt Empordà que tenen el costum d'esquiar a les estacions del Pirineu nord-català.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny