Notícia

Així ordena una estació d'esquí txeca l'accés als remuntadors

Les estacions d'esquí busquen la manera de fer compatible l'obertura de pistes amb la Covid-19

cua,remuntador,Pradědu
Així ordena una estació d'esquí txeca l'accés als remuntadors Autor/a: Facebook Ubytování na Pradědu
Que ningú es pensi que no podrem esquiar mentre duri la pandèmia del coronavirus. Si ahir ja podíem avançar que les glaceres per a l'esquí d'estiu ja tenen programada la seva obertura, avui ens ha arribat aquesta imatge des de l'estació d'esquí de Ubytování na Pradědu, a la República Txeca. L'estació, que és oberta i compleix amb els requisits de la normativa del país per frenar el risc de contagi de la Covid-19, ha obert portes i els clients s'han d'adaptar a diferents mesures preventives de distanciament físic. Sembla una mesura una mica improvisada, cert, però de moment els txecs continuen esquiant.  Possiblement veurem més mesures preventives que ens permetran continuar esquiant, hi hagi o no hi hagi vacuna per al Coronavirus.


planol-pistes-praded-figura
Plànol de pistes de Figura-Praded (Foto: Ubytování na Pradědu).

La temporada de neu a Txèquia encara no ha acabat i conviu amb condicions amb la pandèmia del Covid-19. Cert que els esquiadors han d'adoptar algunes mesures preventives, entre les quals equipar-se amb una màscara i altres mesures de protecció i de comportament socials. Però estan esquiant.

L'estació d'esquí de Praded Figura, i d'acord amb les mesures de contenció acordades pel govern de la República Txeca, ha reobert portes en aquesta passada Setmana Santa. Aquesta setmana han estat publicant a les seves xarxes socials diverses imatges d'esquiadors a les seves pistes. D'entre aquestes imatges, en destaca l'ordenació de les cues als remuntadors. L'obertura s'ha fet gràcies a que el govern txec està suavitzant les normes sobre distanciament social.

Els esquiadors han de complir amb mesures preventives, com ara mantenir una distància mínima de dos metres entre els usuaris (tant a les pistes com en les cues), fer ús obligatori d'una màscara protectora que cobreix la boca i el nas, guants, màscara i guants. Ben mirat res extraordinari que no es faci també a casa nostra quan esquiem, més enllà de la distància a l'hora d'accedir al remuntador i que cal anar més tapats del compte si tenim present que ens trobem a mitjans d'abril. Unes línies verdes i vermelles pintades sobre la neu serveixen per ajudar als clients a calcular l'espai a ocupar i la distància a guardar.

El nombre d'esquiadors autoritzats per accedir a l'àrea d'esquí també està limitat al nombre d'espais d'estacionament disponibles, els quals s'haurien limitat en aforament.

cua-organitzada-pradedu
Així ordena Praded Figura l'accés als remuntadors. (Facebook Ubytování na Pradědu)

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny