Notícia

Olivia Morlot, responsable de comunicació de Cambra d'Ase, ens explica com viu el confinament

Olivia Morlot
Olivia Morlot, responsable de comunicació de Cambra d'Ase, ens explica com viu el confinament Autor/a: Particular
Esquiadors aficionats o professionals, tots ens trobem confinats a casa. L'ordre de confinament es va posar en marxa la nit del 14 de març, quan encara faltaven prop de trenta dies per a l'acabament de la temporada. Com ho vivim uns i altres? Un seguit d'entrevistes en les quals diferents perfils del món de la neu (treballadors estacions, directius, empresaris, periodistes, bloggers o personatges representatius del sector), ens expliquen com viuen el confinament. Entrevistem Olivia Morlot, responsable de comunicació de Cambra d'Ase, ens explica com viu el confinament.


Olivia, en quin moment i lloc et va agafar l'ordre de confinament?
El Govern francès va decretar el confinament el dissabte 14 de març, sobre les 20 h: estava a casa. La Direcció de l'estació d'esquí també estava esperant el discurs del President per posar en marxa les accions necessàries. Just després, vam enviar una newsletter, fer una publicació a les nostres xarxes socials i avisar tots els socis que per crisi sanitària, no tornaríem a obrir i que per tant donàvem la temporada 2019-2020 per tancada.

Molt breument, ens expliques quina era la teva feina a Cambra d'Ase?
Era comercial i encarregada de la promoció del territori Cambra d'Aze: l'estació d'esquí, el poble d'Eina i el poble de Sant Pere dels Forcats.

Quan va arribar l'ordre de confinament Cambra d'Aze estava a només una setmana de tancar la temporada, cert?
Correcte, la temporada 2019-2020 va començar el 06 de desembre 2019 i havia d'acabar el 22 de març 2020.

En general, ha anat bé la temporada a Cambre d'Aze?
Ha estat unes de les millores tot i tenir alguns obstacles. Primer, faltava neu natural a principi de temporada, però amb la molt bona feina de la producció de neu i després la tempesta Glòria ho vam solucionar i la neu era excel·lent. I la tallada de la nacional N116, cap a Perpinyà, va impactar totes les estacions de Les Neiges Catalanes. Aprofito per agrair tots els nostres clients que, un any més, han pujat a gaudir de les nostres instal·lacions i dels nostres serveis.

Et tornarem a veure a la temporada vinent a Cambre d'Aze?
El meu contracte de feina va acabar el 31 de març. Però tornaré a esquiar al Cambre d'Aze la temporada que ve per seguir gaudint de les pistes i de les vistes!

Per algú que mai hagi estat a Cambre d'aze: ens defineixes amb 4 adjectius com és?
Amb 4 adjectius em quedaré curta ☺ però diria tranquil·la, familiar, natural i de muntanya.

Quina és la teva pista preferida de Cambre d'Aze?
En tinc dues: la PetiteCombe, una pista blava però llarga i amb unes vistes a la ciutadella de Mont-Louis i al mar Mediterrani espectaculars. I la JacquesSolère, una vermella tècnica i amb vistes a la Serra del Cadí.

Explica'ns un record màgic sobre els esquís, aquell moment que no pots oblidar i que sempre més recordaràs.
La primera setmana que vaig començar a treballar, al març 2018, vaig agafar unes raquetes de neu per fer una sortida al terreny. Ja coneixa l'estació d'esquí, però feia més de quatre anys que no venia. I quan vaig arribar per la zona del pla (a l'arribada del telecadira), de cop vaig veure el circ del Cambre d'Aze, nevat, amb un color de cel de fi de tarda espectacular. Em vaig sentir com sola al món durant un moment!

I ja per acabar, quan acabi el confinament, què és el primer que faràs?
Com que de moment el confinament està previst fins a l'11 de maig, coincidirà amb un temps ideal per anar d'excursió: el primer que faré serà una caminada de la vall de Planès, la Cambra d'Aze, al pic d'Eina i acabant per la Vall d'Eina. Bufa, quines ganes que tinc... A part de seguir construint el meu futur laboral!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny