Notícia

Antonio Martín, responsable oficina de turisme de Les Angles, ens explica com viu el confinament

També porta el departament comercial de l'estació d'esquí per als mercats català i espanyol

Antonio Martín,les angles
Antonio Martín, responsable oficina de turisme de Les Angles, ja treballant a porta tancada a l'oficina de turisme Autor/a: Particular
Esquiadors aficionats o professionals, tots ens trobem confinats a casa. L'ordre de confinament es va posar en marxa la nit del 14 de març, quan encara faltaven prop de trenta dies per a l'acabament de la temporada. Com ho vivim uns i altres? Un seguit d'entrevistes en les quals diferents perfils del món de la neu (treballadors estacions, directius, empresaris, periodistes, bloggers o personatges representatius del sector), ens expliquen com viuen el confinament. Entrevistem Antonio Martín, responsable oficina de turisme de Les Angles, per explicar-nos com viu el confinament.


antonio-martin-esquiant

Antonio, en quin moment i lloc et va agafar l'ordre de confinament?

Estava a casa veient el missatge de Macron i és aquí on ens vam adonar que havíem de tancar l'estació.

Com estava anant la temporada per Angles, en general?
La veritat és que vam tenir un inici de temporada molt bo, amb importants precipitacions de neu, fred, fins i tot després amb l'inconvenient el tancament de la N116, just en l'inici de les vacances escolars, estàvem bastants neguitosos, però al final tot va anar bé. Els esquiadors van poder venir i gaudir de l'esquí, si no hagués estat pel tancament prematur de l'estació, aquesta hauria estat una temporada perfecta.

Molt breument, ens expliques quina és la teva responsabilitat a Les Angles?
Sóc el responsable de l'oficina de turisme i comercial per al mercat català i espanyol i premsa

I ara, aquesta feina, fins a quin la pots Fer com a teletreball des de casa teva o ja pots tenir presència física al teu lloc de treball?
En el moment de tancament de l'estació vaig agafar 3 setmanes de vacances per recuperar les hores de l'hivern, i vam tornar a treballar el 6 d'abril. Per a mi era complicat el teletreball a casa, ja que amb els nens és difícil, i la veritat va bé sortir de casa i no pensar en res més, tot això amb el màxim de prevencions.

Hi ha alguna gestió o tasca que ja no podràs re emprendre fins a la fi del confinament?
Si, de moment l'oficina de turisme està tancada al públic fins a l'11 de maig. Però per la resta seguim amb el mateix ritme, preparant l'estiu.

Com es presenta l'estiu als Angles, sobretot en qüestions com el BikePark?
És complicat ja que estem pendents de l'obertura dels circuits, per a nosaltres és una de les principals activitats i tot dependrà de les condicions sanitàries que el govern de França. Però estem confiats que els turistes pujaran a la muntanya per desconnectar i prendre una mica d'aire fresc.

I de cara a l'hivern, es pot entreveure una mica com podria anar la temporada 2020-21 amb qüestions com ara l'aforament dels remuntadors?
És difícil pronunciar-se de cara a la temporada vinent, sobretot amb les condicions sanitàries. El principal problema està en els remuntadors mecànics i la manera d'organitzar les files d'espera, però farem tot el possible per als esquiadors puguin esquiar a les millors condicions i amb tota la seguretat possible que estigui a les nostres mans.

Per algun ca que mai hagi hstat mai abans a Les Angles: ens defineixes amb 4 adjectius com és?
Paisatge, encant, natura i neu.

I ja per acabar, quan acabi el confinament, què és el primer que faràs?
Ha, ha! Una gran barbacoa amb els amics i sortir a la muntanya per fer senderisme.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny