Notícia

La Seu d'Urgell proposa que la signatura del conveni per implantar els estudis d'INEFC-Pirineus es faci telemàticament

La crisi de la covid-19 ha impedit formalitzar les gestions administratives pertinents per iniciar-los al curs 2020-21

tuixent,la vansa,nordic,esqui de fons
La Seu d'Urgell proposa que la signatura del conveni per implantar els estudis d'INEFC-Pirineus es faci telemàticament Autor/a: Tuixent-La Vansa
L'Ajuntament de la Seu d'Urgell proposa que el conveni que ha de permetre desenvolupar uns estudis d'INEFC-Pirineus a la capital alturgellenca en l'especialitat de muntanya se signi de forma telemàtica. Així s'ha transmès en una reunió per aquesta via amb el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, on s'ha constatat que aquest tipus de formació universitària no es podrà començar fins al curs 2021-22, un any més tard del que estava inicialment previst, ja que l'actual context de crisi sanitària de la covid-19 ha impedit que les gestions administratives es poguessin fer a temps. L'alcalde, Jordi Fàbrega, ha destacat que el potencial d'aquest "projecte estratègic" rau en el fet que la Seu d'Urgell "és una ciutat d'esport i de natura".

El conveni s'havia de signar de forma presencial el passat 27 de març, però degut a la situació derivada del coronavirus, no es va poder fer. Aquest pas estava precedit que la seva aprovació als plenaris de l'Ajuntament de la Seu d¡Urgell, la Diputació de Lleida i el Consell d'Administració d'INEFC, així com la Secretaria General de l'Esport, des d'on han refermat el seu compromís per tirar-los endavant.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots