Notícia

Túnel del Cadí pagat per als clients de 100 empreses cerdanes

Empreses cerdanes assumiran el peatge del túnel del Cadí els dies 6 i 7 de juny

peatge,tunel,cadi,accessos
Imatge dels accessos al Túnel del Cadí i la muntanya de la Tosa Autor/a: Diaridelaneu.cat
Més de 100 empreses cerdanes assumiran el cost del peatge del túnel del Cadí dels seus clients durant el 6 i 7 de juny. La campanya "Welcome Summer Cerdanya" pretén revitalitzar el turisme i l'activitat econòmica de la comarca. La iniciativa és similar, doncs, a la que apliquen algunes estacions d'esquí de la comarca.


Un centenar d'empreses de deu sectors d'activitat diferents repartides entre tots els municipis de la Cerdanya s'han adherit a una nova campanya que consisteix en assumir el cost del peatge del túnel del Cadí dels seus clients durant un cap de setmana.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, promoguda per l'associació Empresariat Cerdanya, és revitalitzar el turisme i l'activitat econòmica a la comarca després de la paràlisi derivada de la crisi sanitària de la covid-19. Les persones que presentin el tiquet d'aquest peatge els dies 6 i 7 de juny a un establiment que formi part de l'acció "Welcome Summer Cerdanya" podran recuperar-ne l'import o destinar-lo, a través d'un donatiu, a la Fundació Hospital de Puigcerdà.

La possibilitat "d'invertir" els diners del peatge del Túnel del Cadí estarà disponible tant en hotels i restaurants de la comarca com també en diverses activitats programades, ja que l'objectiu és promoure diverses propostes "vivencials" per a dur a terme en família o grups d'amics. L'acció es preveu que es posi en marxa per al cap de setmana dels dies 6 i 7 de juny. Si no fos possible en aquests dies, es posposaria per als dies 27 i 28 del mateix mes.

Un cas similar al de Porté Puymorens

No és la primera vegada que empreses de la Cerdanya apliquen aquesta política d'assumir el cost del peatge dels seus clients. Des de l'any 2016 l'estació d'esquí de Porté Puymorens també ho fa amb els esquiadors que visiten les seves pistes. El gener de 2016 es va posar en marxa una campanya que, amb el nom "l'estació de Cerdanya que pensa en tu", s'abona el cost del peatge del túnel del Cadí en el moment de la compra dels forfets.

La promoció està condicionada a presentar el tiquet del peatge del dia en curs i al fet que siguin 4 persones les que comprin els forfets a les taquilles de Porté Puymorens, a les quals se'ls aplica un descompte d'aproximadament 3€ per persona, un import similar al del cost del túnel. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny