Notícia

Andorra autoritza sense limitacions horàries alguns esports individuals de muntanya

Ciclisme, senderisme o pesca ja són pràctiques esportives permeses a la muntanya andorrana

Skyrace Comapedrosa
Andorra autoritza sense limitacions horàries alguns esports individuals de muntanya, entre els quals córrer per la muntanya Autor/a: Jose Miguel Muñoz
Si ahir informàvem del progressiu desconfinament de persones i esports de muntanya a la Catalunya del Nord, avui podem dir gairebé el mateix de la veïna Andorra. Des d'avui dimecres el "país dels Pirineus" ja autoritza sense limitacions horàries alguns esports individuals de muntanya.


Andorra ha començat avui dimecres una nova fase de desconfinament que permet més activitats esportives. A partir d'avui s'entra en la segona fase d'excepcions al confinament, entre les quals es permet, principalment, la pràctica algunes d'activitats esportives o de lleure a la muntanya. Això sí, han de ser activitats que no siguin de risc, com poden ser el senderisme, córrer, pesca o ciclisme de carretera o muntanya.

Queden al marge activitats com escalada, barranquisme o esquí de muntanya, les quals sí que estan permeses a la veïna França. Per contra, i a diferència de la regió sanitària en fase 1 en la qual es troba tot el Pirineu català, la pràctica del senderisme o la bici de muntanya en espais naturals no requereix seguir franges horàries específiques. Tampoc és obligatori l'ús de mascareta quan s'estigui a la muntanya i no hi hagi trànsit de persones.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Opinions

Més opinions


Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny