Notícia

La nova Odin 3D Air Shell Jacket, l'últim en innovació i tecnologia per pujar cims després del confinament

odin,helly hansen
La nova Odin 3D Air Shell Jacket, l'últim en innovació i tecnologia per coronar els cims després del confinament Autor/a: Helly Hansen
/Odin%203D%20Air%20Shell%20jacket_62939_322_HERO
Des dels seus inicis, el 1877, Helly Hansen treballa al costat dels professionals per trobar el perfecte equilibri entre confort i rendiment. Aquesta temporada, la marca amb seu a Noruega, ha comptat amb el suport dels professionals de la muntanya per crear noves tecnologies de disseny com la Soft-Shell de 2.75L, lleugera, impermeable i paravent, que s'aplica en la nova Odin 3D Air Shell Jacket. La jaqueta masculina està orientada a aconseguir el màxim rendiment en els cims després del confinament.

Tot va sorgir davant la necessitat de l'equip de recerca i rescat de voluntaris noruecs, Norsk Folkehjelp, que requeria d'una jaqueta lleugera, transpirable però increïblement duradora per suportar les agressives i inestables condicions de les muntanyes de Noruega. Per a això, Helly Hansen ha desenvolupat la nova Odin 3D Air Shell Jacket, la jaqueta masculina consisteix en una Soft-Shell de 2.75L, impermeable i paravent, perfecta per activitats d'alt rendiment en les aventures de muntanya d'alta velocitat, lleugeres i ràpides. En incorporar un dorsal imprès en 3D, la jaqueta de 2.75L resulta tan lleugera com una de 2.5L, però més duradora i protectora que una jaqueta de 3L d'igual pes. L'esquena 3D ofereix confort i sensació de sentir-sec quan s'usa prop de la pell.

"Aquesta jaqueta és el resultat d'algunes de les principals ments, professionals de la muntanya i dissenyadors", sosté Sarah Randall, Product Manager a la categoria de muntanya de Helly Hansen. "Combinem teories del biòleg evolutiu de la Universitat de Cambridge, el Dr. Danny Longman, amb informes de proves de camp de l'equip de voluntaris noruecs, Norsk Folkehjelp, per trobar l'equilibri entre durabilitat, transpirabilitat i protecció en materials lleugers que realment funcionin en condicions reals de muntanya".

Aquesta jaqueta presenta un disseny ergonòmic, que presta especial atenció als punts freds i calents del cos. En utilitzar cremalleres de ventilació laterals de 2 vies i panells de malla oberts a la part posterior, per proporcionar el màxim flux d'aire al voltant del cos, els usuaris experimenten un òptim control de la temperatura.

En el cas de la Odin 3D Air Shell Jacket aquesta es guarda fàcilment a la butxaca de pit i es converteix en una bossa amb forma de llaç per a transportar-la com a motxilla o arnès. P.V.P .: 350 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny