Notícia

El Pallars Jussà es reforça en la formació d'Esports de Muntanya

S'especialitzarà en cicles d'esports d'hivern, piragüisme, salvament i socorrisme, entre altres

rafting,noguera pallaresa
El Pallars Jussà es reforça en la formació d'Esports de Muntanya Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Pallars Jussà tindrà el pròxim curs un nou Institut d'Esports de Muntanya. Passarà a ser un centre específic de Formació Professional, segregat de l'Institut de La Pobla de Segur. S'especialitzarà en cicles esportius de les modalitats d'esports de muntanya i escalada, esports d'hivern, busseig, espeleologia, piragüisme i salvament i socorrisme.


La Pobla de Segur tindrà el pròxim curs acadèmic un nou centre específic de Formació Professional. Es tracta de l'Institut d'Esports de Muntanya del Pallars, que se segregarà de l'Institut de La Pobla de Segur i passarà a ser un centre propi. Centrarà l'oferta formativa en els cicles esportius de les modalitats d'esports de muntanya i escalada, esports d'hivern, busseig, espeleologia, piragüisme i salvament i socorrisme.

L'Institut de la Pobla de Segur va començar a oferir fa 15 anys els primers cursos relacionats amb els esports de muntanya amb 70 alumnes. Actualment, passen més de 800 alumnes per aquest centre, que dona feina a uns 80 professionals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny