Notícia

Xavier Ajona deixa Arcalís i serà el nou director de Naturlàndia

La campanya d'estiu a Naturlàndia està previst que comenci l'1 de juliol

Xabier Ajona
Xabier Ajona avui al Comú de Sant Julià Autor/a: Facebook Comú de Sant Julià de Lòria
Ha causat certa sorpresa en el món de la neu, i és que molts apostaven per l'escalada del director d'Arcalís dins l'organigrama de Grandvalira. Ahir, però, va saltar la notícia, i Xabier Ajona deixa Arcalís i prova noves aventures a Naturlàndia. N'informa avui la Ràdio i Televisió andorrana.
 

 

Xabier Ajona assumirà a partir de el 2 de juny la direcció de Naturlàndia i ho farà amb l'objectiu de professionalitzar el consell d'administració i donar un nou enfocament a la gestió de parc. De fet, ha estat aquest divendres quan el consell d'administració de Camprabassa ha decidit rescindir el contracte a l'empresa Fresh from de Lab que representada per Ernica Ordóñez assumia la direcció executiva i estratègica de el projecte. Així també deixa les seves funcions Roger Vázquez com a encarregat del control d'operacions.
 
Àmplia experiència en el món de la neu
 
Per dur a terme aquesta tasca s'ha triat Xabier Ajona, que des de 2014 era director d'Ordino-Arcalís. Abans també havia treballat com mountain manager a Chapelco, l'estació d'esquí de San Martín de los Andes, i havia estat product manager a Nevasa (Grandvalira). Durant aquests gairebé sis anys a el front de Secnoa, Ajona ha estat una part important de la transició des de Vallnord la integració a Grandvalira.
 
Ajona destaca el potencial que té el parc a l'estiu, sent la primera atracció turística que troben els visitants que entren des de La Seu d'Urgell. De moment l'exdirector d'Arcalís no presenta cap projecte concret per revitalitzar el parc, demana temps per estudiar-lo i veure les possibilitats de treball que hi ha.

Inici campanya d'estiu

Està previst que aquesta mateixa setmana Naturlàndia posi en marxa les tasques de manteniment a les instal·lacions amb la vista posada a poder obrir l'1 de juliol, sempre que les condicions sanitàries i les decisions del Govern ho permetin. Els operaris que s'han de posar a treballar han rebut formació sobre els protocols de sanitat que s'han d'aplicar durant una aturada tècnica que servirà per posar a punt el parc.

La inversió prevista queda escapçada per la crisi del coronavirus, però l'objectiu és començar a tirar endavant millores i un projecte que d'entrada centrarà els esforços en la cota 1.600.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny