Notícia

Las Leñas i La Hoya, dues estacions argentines que no obriran

De moment són les dues úniques que han renunciat unilateralment a no obrir pistes

neptuno,las leñas,telecadira
Las Leñas, una de les dues estacions argentines que no obriran Autor/a: Las Leñas
Primer va ser Las Leñas i pocs dies més tard ho va fer La Hoya. Les dues estacions dels Andes argentins han decidit, de forma unilateral i no pas per indicacions governamentals, no obrir portes en aquesta temporada 2020. Una temporada que, a l'hemisferi sud, és poques setmanes o dies de començar. De moment la temporada ja vindrà, doncs, marcada per dues baixes importants a causa de la pandèmia generada per la Covid-19.


LasLeñas, als Andes centrals d'Argentina, no obrirà per a la temporada d'esquí 2020 a causa de Coronavirus. Ho ha comunicat aquesta setmana als mitjans de comunicació argentins per mitjà d'un curt i concís comunicat. Segons el comunicat la decisió es va prendre per "raons de força major" i té l'origen en les mesures que ha d'adoptar l'estació per fer front a la Covid-19.

La resta dels centres d'esquí sembla que podran funcionar amb la "nova normalitat" que genera la convivència inevitable amb la Covid-19. Les estacions de la província de Neuquen, Caviahue, Chapelco i Cerro Bayo, creuen que podran obrir complint amb els protocols de sanitat i higiene dictaminats per les autoritats provincials.

comunicado_0

L'altra estació que també ha anunciat que renuncia a l'obertura és La Hoya, la qual compartia l'any passat un passi de temporada amb Cerro Catedral. En aquest cas la societat gestora va emetre un comunicat a través de la seva pàgina web, assenyalant que encara no es donen les condicions per a l'obertura de l'estació. Segons s'interpreta del comunicat, els responsables de l'estació creuen que no podran complir amb els requisits de garantia sanitària que es requereixen per poder obrir les instal·lacions.

comunicado-al-hoya

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny