Notícia

Proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya els dies 12 i 13 de setembre

Convocades les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya

skimo,la molina,t-roc adventure
Proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya els dies 12 i 13 de setembre Autor/a: La Molina
La FEEC ha convocat les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) per als dies 12 i 13 de setembre.


La FEEC anuncia al seu web que convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC). Les proves se celebraran el 12 i 13 de setembre i el termini de presentació finalitza el 14 de juny.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir la llicència FEEC modalitat C de l’any 2020, tenir entre 14 i 21 anys, un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya.

Plantejament d’unes proves extraordinàries per la COVID-19

En les anteriors proves de selecció de nous esportistes es realitzaven testos tècnics amb esquís. A causa de la situació del país per la COVID-19, aquestes s’han hagut d’endarrerir i, per tant, la manca de neu farà que no es pugui realitzar la part amb esquís.

La part de destreses tècniques serà avaluada amb rollers (esquís de rodes), i les entrevistes als esportistes seran realitzades durant la setmana següent al tancament de les inscripcions.

Proves de selecció i control

Per tal de poder assegurar un bon treball en el dia a dia del centre és necessari començar a treballar amb esportistes ja iniciats al món competitiu d’esquí de muntanya. És per aquest motiu que les proves d’accés al CTEMC pretenen ser un mètode de selecció dels millors esportistes de cada categoria per tal de poder seguir-los tecnificant i ajudant a realitzar els seu pas cap a les seleccions.

La selecció es realitzarà en funció de les seves capacitats físiques, tècniques i voluntat i trajectòria de cada esportista. Per tal de poder fer una valoració a nivell físic i tècnic es realitzaran una sèrie de testos per tal que els tècnics en puguin registrar uns resultats de forma objectiva, i fer-ne una selecció segons aquests.

Més informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny