Notícia

Liken presenta els nous models d’esquís

La marca pirinenca de fabricació d’esquís artesanals presenta la nova col·lecció per a la temporada 2020/21 amb 4 nous models.

liken,web
Liken presenta els nous models d’esquís Autor/a: Captura de pantalla
Bones notícies per als seguidors dels esquís Liken. La marca de la Pobla de Lillet ha presentat els nous models d’esquís per a la temporada 2020-21 i ho fa amb 4 nous models.


La marca d'esquís Liken ha presentat la nova col·lecció fa pocs dies i ha renovat la imatge de la seva web amb el nou catàleg de productes per a la pròxima temporada.

Liken ha presentat els nous esquís d'Alpí, d'All-Mountain i de Freeride

Ara la família d'esquí alpí inclou un nou model de GS, el Baiau, que complementa els models actuals: l'Orhi 72 (esquí SL) i l'Anie 74 (polivalent).

La segona part de la col·lecció la componen els models Pedraforca 78, Carlit 88 i Montardo 98. Són uns esquís All-Mountain per als esquiadors que busquen polivalència en tota mena de terrenys.
I finalment, la família de Freeride també ha crescut, amb els models Astazu 98 i Balaitús 108. Aquests esquís es focalitzen en els esquiadors que busquen flotabilitat i fluïdesa en neu pols.
La marca d'esquís del Pirineu ofereix, amb aquest catàleg, esquís d'altes prestacions i fa encara més accessible la seva proposta de proximitat sense intermediaris. I ara el client encara ho tindrà més a mà, amb una altra novetat: la nova botiga online on es poden comprar directament els esquís personalitzats.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny