Notícia

Pal Arinsal, el primer bike-park del Pirineu que confirma oficialment l'obertura

Obertura prevista per al 27 de juny amb el 100% dels circuits disponibles

btt,dh,noies,vallnord,pal
Pal Arinsal, el primer bike-park del Pirineu que confirma oficialment l'obertura Autor/a: Vallnord
Bones notícies pels bikers! Pal Arinsal confirma l’obertura de la temporada d’estiu 2020. L’estació de la Massana confirma que la seva temporada estival s’iniciarà, sempre i quan la situació ho permeti, el proper 27 de juny. Us en donem més detalls.


A partir del 27 de juny, sempre i quan la situació evolucioni de forma positiva, Vallnord-Pal-Arinsal tindrà disponibles totes les seves activitats per la temporada d’estiu. El Bike Park s’inaugurarà amb el 100% dels circuits disponibles, és a dir, més de 40 km, i el Mountain Park, ho farà també amb el 100% de les activitats d’estiu pensades per a famílies i grups. Pel que fa als dies d’obertura, la previsió és mantenir-la fins al 13 de setembre: l’estació obrirà cada dia fins al 8 de setembre inclòs, i donarà per finalitzada la temporada, el cap de setmana de l’11, 12 i 13 de setembre.   
 
Des de Vallnord-Pal-Arinsal es mostren molt satisfets de poder confirmar la inauguració d’una nova temporada d’estiu i segueixen apostant per la desestacionalització de les seves activitats. Aquesta obertura del Bike Park, així com l’obertura de les dues fronteres d’Andorra a partir de l’1 de juny, es sumen a la tendència positiva del desconfinament generalitzat, provocat per la COVID-19.
 
Durant aquest temps, EMAP ha treballat en l’establiment d’un protocol de seguretat que permetrà garantir l’ús de l’estació de forma segura durant aquesta temporada d’estiu. Aquest protocol s’aplicarà en tots els àmbits de l’estació: telecabines, telecadires, Bike School, treballadors, Mountain Park i restauració.
 
Així mateix, aquesta temporada es planteja sense esdeveniments amb l’objectiu de seguir la mateixa línia en seguretat per a tots els clients i treballadors.  L’estació de la Massana treballa en el manteniment per l’obertura de la temporada d’estiu en 28 dies.  
 
Més informació:
vallnordpalarinsal.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots