Notícia

Black Friday d'estiu per al bikepark de Pal Arinsal

El bikepark de Pal ofereix 40 km d'itineraris de tots els nivells

Més de 40 km d'itineraris de tots els nivells
Més de 40 km d'itineraris de tots els nivells Autor/a: Vallnord
Pal Arinsal torna amb el Bike Friday oferint forfets de dia al 50%. Una setmana abans de l’obertura del Bike Park, el proper 27 de juny, l’estació posarà a la venda un miler d’unitats del passi de dia al 50% de descompte. Aquests forfets donen accés a tots els remuntadors mecànics que connecten els circuits de l’estació i són vàlids durant tota la temporada d’estiu.


A partir del divendres 19 de juny fins 21 de juny o fins exhaurir existències, Vallnord-Pal-Arinsal posarà en marxa la tercera edició de la versió estival del Black Friday. Seran tres dies on tots els usuaris podran adquirir el forfet d’adult o d’infant d’un dia per al Bike Park amb una reducció en el preu del 50%.

Com ja és costum, cada client podrà adquirir fins a 5 unitats amb aquest preu avantatjós a través del web
https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/1-dia-forfet-bike-park---promocio-bike-friday_f_1163.html

Aquests forfets obtinguts a través de la promoció Bike Friday seran vàlids per a infants i adults al llarg de tota la temporada d’estiu 2020.

Més de 40 km d'itineraris de tots els nivells

Vallnord Bike Park la Massana és situa com quart millor Bike Park del món i el circuit de descens de Copa del Món va ser premiat l’any passat com a millor circuit de DHI 2019. L’estació ofereix a tots els clients més 40 quilòmetres de descens i un desnivell superior als 1.000 metres. Compta amb 29 circuits de diferents nivells dels quals hi ha 21 de descens, 2 d’enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 2 de bicicleta elèctrica, una zona de pràctiques, un Kids Bike Park i un pump track.

Enllaç per efectuar la compra:
L’enllaç només estarà operatiu a partir del dia 19 de juny a les 09h. Per a fer efectiva la promoció, serà necessari incloure el codi BIKEFRIDAY-PA20.
https://shop.vallnordpalarinsal.com/ca/1-dia-forfet-bike-park---promocio-bike-friday_f_1163.html

Més informació sobre Vallnord Bike Park la Massana
https://vallnordpalarinsal.com

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny