Notícia

Pal i Arinsal, ben netes de cara a l'estiu

100 treballadors de l'estació han recollit un total de 213 quilos de brossa en la 8a edició de "la recollida"

recollida,brossa,pal-arinsal
Pal Arinsal recull un total de 213 quilos de brossa en la 8a edició Autor/a: Vallnord Pal-Arinsal
Pal Arinsal celebra la tradicional recollida de brossa, celebrada el dijous 18 de juny. Era la 8a edició i ha aconseguit recollir un total de 213 kg de brossa. Pel que fa a la tercera edició de Bike Friday, s'ha aconseguit un nou rècord de vendes dels 1000 forfets de dia al 50% de descompte en tan sols dues hores i mitja.


Com ja és tradició, Vallnord-Pal-Arinsal realitza tant a l’hivern com a l’estiu, una recollida de brossa a les seves muntanyes. El dijous 18 de juny, van realitzar la 8a edició d’aquesta recollida amb la participació de prop de 100 treballadors. Respectant totes les mesures de seguretat, l’estació va preparar dinàmiques en grup per poder realitzar aquest acte de forma còmoda i fàcil, i arribant a recollir un total de 213 kg de brossa.
 
De totes les edicions, aquesta ha estat una temporada molt més neta. En general, els treballadors de l’estació van comunicar que no s’havien trobat amb tants residus, sobretot burilles o botelles de plàstic. Aquesta situació mostra esperança i fins i tot un petit canvi en l’actitud de la societat. Vallnord – Pal Arinsal espera poder mantenir aquesta tradició durant molts anys.
 
Promoció bike-friday

Una setmana abans d’inaugurar la temporada d’estiu, Vallnord-Pal-Arinsal ha posat a la venda un total de 1.000 unitats de forfets vàlids per a Vallnord Bike Park la Massana. Aquesta promoció, permetia a qualsevol persona adquirir fins a cinc unitats amb un 50% de descompte en cada forfet. Aquesta tercera edició ha batut rècord de venda: en dues hores i mitja tots els forfets s’han esgotat.
 
Aquesta situació preveu una temporada d’estiu optimista.
 
Més informació:
www.vallnordpalarinsal.com

Opinions

Més opinions

Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


40%


8%


52%

77 vots