Notícia

El bikepark de Pal s'amplia fins a Arinsal

El circuit de descens s'està acabant de construir i tindrà una llargada de 5 km i un desnivell de 950 metres

Vallnord-Pal-Arinsal,XCC,SHORT,TRACK,DH
El bikepark de Pal s'amplia fins a Arinsal Autor/a: Vallnord
Un dels projectes amb més ganes en fer realitat. Vallnord-Pal-Arinsal confirma finalment que durant aquesta temporada, treballaran en la construcció d’un circuit al sector d’Arinsal. Després de 15 anys de l'obertura, el Bike Park es connecta amb Arinsal.bike-park-vallnord_2
El bikepark de Pal s'amplia fins a Arinsal


Coincidint amb els quinze anys de l'obertura del BikePark, Vallnord-Pal-Arinsal connecta els seus circuits amb el sector d'Arinsal. L'estació té la previsió de construir durant aquesta temporada el primer circuit al sector d'Arinsal, oferint per a les pròximes temporades 1 bikepark amb circuits en els dos sectors.

Serà un circuit de descens d'uns 5,5 km amb un desnivell de 950 metres. Mentre es realitza la construcció d'aquest, els clients podran accedir a sector d'Arinsal des d'inicis de temporada a través del telefèric, que a partir d'aquest estiu també estarà habilitat per a bicis.

Un cop arribin al Port Negre, els usuaris podran baixar pel camí habilitat per a vehicles de muntanya i arribar al poble d'Arinsal de forma còmoda i fàcil. Per tornar a accedir al BikePark, els bikers hauran de baixar fins al poble de la Massana i tornar a agafar el telecabina que els deixarà de nou a la Caubella de Pal. Aquesta connexió permetrà dinamitzar el poble d'Arinsal i facilitar l'accés a tots els serveis i instal·lacions de poble.

Altres novetats

Per a aquesta temporada, l'estació també fa una aposta en favor del medi ambient. D'aquesta manera, eliminen la producció de tots els mapes del BikePark, així com les cartes dels restaurants. Els mapes poden trobar-se a través de l'APP, SkiAndBike, i les cartes, amb un codi QR col·locat en totes les taules de restauració. Així mateix, Vallnord - Pal Arinsal fa una aposta pel seu marxandatge, que després de molta demanda, els clients podran adquirir els productes de l'estació de manera online, a través de la seva botiga virtual attitude.vallnordpalarinsal.com.

Una de les grans novetats de la temporada també és el nou conveni amb l'oficina de Turisme de la Massana. A partir d'aquesta temporada, Vallnord-Pal-Arinsal tindrà un nou punt de venda a l'oficina de turisme i un dels seus grans objectius és seguir creant sinergies per apropar als clients els productes de l'estació de la Massana així com serveis i productes de km 0 de la parròquia.

Destacant l'àrea de venda digital, Vallnord-Pal-Arinsal amplia aquest estiu la venda dels seus productes. En aquest cas, l'estació oferirà a partir d'ara l'opció de reservar taula en certs restaurants de l'estació i alhora, millora el seu cercador de paquets. Es tracta del paquet d'allotjament i forfet de bike, que serà molt més dinàmic i flexible que fins ara.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny