Notícia

Nous telecadires per a Formigal i Cerler

El Grup Aramón no renuncia a les inversions malgrat la Covid-19

teleesqui,lanuza,sarrios
Sector de Sarrios, a la Vall de Izas, a Formigal Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Grup Aramón no renuncia a les inversions malgrat la Covid-19. Cerler i Formigal acaparen el gruix de les inversions en remuntadors.


El grup aragonès d'estacions d'esquí continuarà amb l'ampliació de Cerler cap a Castanesa. Serà la continuïtat a uns treballs que van arrencar l'any passat amb les obres prèvies a la implantació del primer remuntador. També s'instal·larà un nou telecadira de sis places desembragable a Formigal, al sector de Sarrios-Izas.

En total, el grup de capital públic invertirà 9 milions d'euros aquest estiu de cara a la nova temporada. Es preveu continuar amb les obres d'ampliació de l'estació de Cerler cap a Castanesa i col·locar un nou telecadira a Formigal, a la vall d'Izas. Tots dos treballs arrencaran en les setmanes vinents, segons el comunicat enviat dimarts passat.

El nou telecadira de Formigal serà un desembragable de sis places i es col·locarà a la zona d'Izas, amb terminal de sortida a Sarrios i retorn al coll de Lanuza. Aquest és un dels sectors de Formigal més valorats pels esquiadors locals, perquè hi ha bona neu i s'hi conserva bé fins entrada la primavera.

També es col·locarà el mateix tipus de remuntador, però ja dins l'any 2021, a Cerler, al nou sector d'ampliació del domini cap a Castanesa, terme municipal de Montanuy. En aquest sector ja s'està treballant en l'adequació de les pistes que tindran sortida al coll de Basibé.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny