Notícia

Nous telecadires per a Formigal i Cerler

El Grup Aramón no renuncia a les inversions malgrat la Covid-19

teleesqui,lanuza,sarrios
Sector de Sarrios, a la Vall de Izas, a Formigal Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Grup Aramón no renuncia a les inversions malgrat la Covid-19. Cerler i Formigal acaparen el gruix de les inversions en remuntadors.


El grup aragonès d'estacions d'esquí continuarà amb l'ampliació de Cerler cap a Castanesa. Serà la continuïtat a uns treballs que van arrencar l'any passat amb les obres prèvies a la implantació del primer remuntador. També s'instal·larà un nou telecadira de sis places desembragable a Formigal, al sector de Sarrios-Izas.

En total, el grup de capital públic invertirà 9 milions d'euros aquest estiu de cara a la nova temporada. Es preveu continuar amb les obres d'ampliació de l'estació de Cerler cap a Castanesa i col·locar un nou telecadira a Formigal, a la vall d'Izas. Tots dos treballs arrencaran en les setmanes vinents, segons el comunicat enviat dimarts passat.

El nou telecadira de Formigal serà un desembragable de sis places i es col·locarà a la zona d'Izas, amb terminal de sortida a Sarrios i retorn al coll de Lanuza. Aquest és un dels sectors de Formigal més valorats pels esquiadors locals, perquè hi ha bona neu i s'hi conserva bé fins entrada la primavera.

També es col·locarà el mateix tipus de remuntador, però ja dins l'any 2021, a Cerler, al nou sector d'ampliació del domini cap a Castanesa, terme municipal de Montanuy. En aquest sector ja s'està treballant en l'adequació de les pistes que tindran sortida al coll de Basibé.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial