Notícia

Les Angles, un altre bikepark que se suma a la festa

El bikepark del Capcir obre aquest cap de setmana i ho fa amb novetats

Les Angles, un altre bikepark que se suma a la festa
Les Angles, un altre bikepark que se suma a la festa Autor/a: Els Angles
Bones notícies per als practicants del DH en bicicleta. El BikePark de Les Angles obre aquest dissabte i ho fa amb una novetat molt inspiradora: l'ànima dels circuits de Whistler hi serà ben present en tres circuits.


Si ets dels que t'agrada fer bicicleta en un bikepark i t'agrada poder escollir o variar estàs de sort. Aquest cap de setmana el bikeparkde Les Angles obre portes i ho fa amb novetats.

A partir d'aquest dissabte 27 de juny Les Angles se suma a la festa de la "nova normalitat" i obre instal·lacions. El BikePark dels Angles ofereix un desnivell de 500 m i més de 30 km adaptat a tots els tant per a experts com debutants nivells, accessible amb el telecabina de Les Pèlerins. Entre les novetats que present per aquest estiu hi ha 3 itineraris inspirats en el mític bikepark de Whistler.

D'entrada es confirma que hi haurà 9 pistes de descens per a tots els nivells. Des de pistes verdes per als qui es volen iniciar en el descens fins a un circuit o pista amb qualificació doble negra. A més, la pista NorthShore està equipada amb diferents mòduls de fusta.

Tres itineraris "escola Whistler"

Entre les novetats d'enguany hi ha la posada en marxa de 3 pistes amb un recorregut lúdic inspirat en el model que ofereix el bikepark de Whistler, el primer del món que va popularitzar l'ús dels remuntadors per a la pràctica continuada del descens en bicicleta.

El circuit Deepblue és una pista blava, apta per a iniciats i experts, amb corbes peraltades i salts han estat ideats per baixades en tota seguretat.

El circuit Redline esdevé la segona pista vermella del BikePark i ofereix més de 20 salts. Ha estat construït per l'equip de BikePatrols de l'estació. Un cop provades les pistes Deepblue i Gandalf, la RedLine està destinada a ser el teu nou repte on generar adrenalina pura.

I finalment la Black Swan, una pista doble negra amb 25 salts inspirada en la llegendària pista A-Line i DirtMéchant de Whistler.

Horaris

El bikeparkde Les Angles obre els dies 27 i 28 de juny de 9.15 h a 17.15 h A partir del 4 de juliol obre cada dia en els mateixos horaris que aquest cap de setmana i així fins al 30 d'agost. La temporada s'allargarà fins als dos primers caps de setmana de setembre, dies 5 i 6 i 12 i 13.

Packs a oferir

Entre els pack que ofereix hi ha el combinat de bikepark amb centre termal Angléo.
Forfet 4 h BTT + 1 uUna entrada al Spa Angleo per 36 € en tarifa normal o 28 € amb tarifa reduïda.
Forfet 1 dia BTT + 1 Entrada al Spa Angléo per 40 € per tarifa normal o a 32 € amb tarifa reduïda.

Agenda

1 i 2 d'agost
La Mordoride
Copa regional BTT en DH. Prova classificatòria per a la copa regional Occitanie.

15 i 16 d'agost
Girls on tracks
Una carrera Open entre amics i amigues.

Més informació a www.lesangles.com/ca
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 




Editorial







giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny