Notícia

Avui s'obre el bikepark de Pal i Arinsal

El bikepark de Pal i Arinsal queda obert fins al 13 de setembre

Avui s'obre el bikepark de Pal i Arinsal
Avui s'obre el bikepark de Pal i Arinsal Autor/a: Diaridelaneu.cat
Aquest dissabte s'obre el bikepark de Pal i Arinsal. Ho farà cada dia fins al 13 de setembre i amb la novetat que s'amplia la zona de descens amb un circuit a Arinsal.


A poc a poc tots tornem a la "nova normalitat". Aquest dissabte s'obre el bikepark de Pal i Arinsal i ho farà cada dia fins al 13 de setembre. Emoció, aventura i diversió que enguany, i com a novetat important, s'amplia amb un circuit al sector d'Arinsal. També hi ha la possibilitat de contractar hotel i forfet via online des de la web o l'app de l'estació.

Un nou circuit a Arinsal

Serà un circuit de descens d'uns 5,5 km amb un desnivell de 950 metres. Mentre es realitza la construcció d'aquest, els clients podran accedir a sector d'Arinsal des d'inicis de temporada a través del telefèric, que a partir d'aquest estiu també estarà habilitat per a bicis.

Un cop arribin al Port Negre, els usuaris podran baixar pel camí habilitat per a vehicles de muntanya i arribar al poble d'Arinsal de forma còmoda i fàcil. Per tornar a accedir al BikePark, els bikers hauran de baixar fins al poble de la Massana i tornar a agafar el telecabina que els deixarà de nou a la Caubella de Pal. Aquesta connexió permetrà dinamitzar el poble d'Arinsal i facilitar l'accés a tots els serveis i instal·lacions de poble.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista