Notícia

El telefèric fins al Carroi torna a ser notícia

Doppelmayr estaria disposada a invertir 40 milions en el telefèric del Carroi

andorra,caroi,carroi,escaldes
El telefèric fins al Carroi torna a l'actualitat Autor/a: Diaridelaneu.cat
El telefèric entre Andorra La Vella i el Pic del Carroi torna a ser actualitat. Avui el diari Ara.ad informa que una delegació del comú d'Andorra La Vella ha mantingut una trobada amb representants de l’empresa Doppelmayr. Aquesta empresa de remuntadors i el mateix govern local de la parròquia andorrana s'han conjurat en el desig de fer possible la infraestructura.

Per part de la corporació comunal es posarà al dia el plec de bases del concurs. Per part de l’empresa especialitzada en transport per cable, la voluntat és presentar-s’hi i fer-ho amb una inversió de 40 milions d’euros. Segons el diari andorrà el concurs de la concessió anirà de nou endavant sempre que hi hagi opcions reals de què alguna empresa pugui està interessada i tingui capacitat per assumir-lo. Ara bé, Doppelmayr no seria l’única empresa interessada en presentar-s’hi.

El projecte s’haurà de sotmetre de nou a exposició pública perquè es puguin presentar les al·legacions pertinents. L’empresa inversora també serà l'encarregada de proposar la ubicació de la terminal de sortida, sent aquest un dels principals problemes que hi ha plantejats amb aquesta nova infraestructura. El telefèric està plantejat de construir-se en dues fases, la segona de les quals, si es portés a terme, faria d'Andorra La vella un peu de pistes de l'estació d'esquí de Pal.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny