Màrius Mansilla

Màrius Mansilla

Màrius Mansilla, Director Tècnic de 360skiers, Tècnic Superior d'Esquí Alpí (Nivell 3), practicant d'esports de muntanya i aventura i professional de la neu des de fa més de 10 anys

Opinió

Personal Ski Trainer

Autor/a: 360skiers.com
Des de 360skiers en agradaria presentar-vos un nou concepte en el món de l’ensenyament de l’esquí: Personal Ski Trainer, màxima adaptació a l’esquiador.

Molt probablement haureu provat vosaltres o algú del vostre entorn un Entrenador Personal al gimnàs. És aquella persona que t’ajuda en els teus objectius, que està al teu costat dirigint-te pel millor camí per aconseguir estar més en forma, aprimar-te, muscular o simplement adquirir una rutina d’exercici físic d’una forma segura i saludable.

Apliquem ara aquest concepte al món de l’esquí. És veritat, un professor d’esquí t’ensenya, dirigeix el teu aprenentatge, t’orienta... però què passa al finalitzar la classe? Que aquest professor acaba llavors la seva feina amb tu. Per què no seguir? Per què no acompanyar-te durant aquella setmana que pots dedicar a l’esquí, o durant tot l’hivern?

Tenir al costat a una persona que no tan sols t’ensenya durant la sessió d’esquí, sinó que està pendent de tu entre sessions; et proporciona exercicis adaptats als teus objectius per tal que els posis en pràctica i els va actualitzant; posa a la teva disposició diferents tipus d’esquís per tal que vegis el material que millor s’adapta a la teva forma d’esquiar; et fa fotografies i et grava en vídeo per poder-te veure i entendre els conceptes que t’explica durant la sessió i per que puguis compartir els teus millors moments; va a la teva estació o a la que tu triïs els dies que tu vulguis...

En definitiva, el Personal Ski Trainer t’acompanya durant el temps que necessitis i les estacions que més t’agradin, amb la idea d’ajudar-te a assolir els objectius que tu vulguis marcar-te.
Si vols millorar la teva tècnica en pista, controlar millor l’esquí Freeride, aprendre Freestyle, conèixer noves estacions... Entra a personalskitrainer.com per saber-ne més.

Bon any i molta neu!
Màrius Mansilla
@360skiers / 360skiers.com

Comentaris

5-10-20-tots
1
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny