Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

Pendents, quasi obsessionats

Pistes de debutants a Vallter. Aprendre a esquiar en aquests dies d'anticicló i ple desembre és una oportunitat per gaudir del bon temps. Imatge d'arxiu.
Pistes de debutants a Vallter. Aprendre a esquiar en aquests dies d'anticicló i ple desembre és una oportunitat per gaudir del bon temps. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
A vigílies d’aquest Nadal atípic, on un anticicló s’apodera del país des de fa temps, on no veiem ploure amb ganes en dies, per no dir mesos, la poca neu que hi ha pel país continua allà plantada gràcies als grans professionals de les estacions. Es nota en temps com aquest, que malgrat els matins de tardor i els migdies estiuencs encara podem agafar el cotxe i anar esquiar. Val a dir que per iniciar-se en el món de l’esquí no recordo un inici millor, un desembre on els forfets estiguessin reduïts i les pistes verdes obertes per la pràctica, tot amenitzat amb temperatures de paella davant del port.

A casa al cagatió li he tret la manteta, li he fet una samarreta de tirants, ja veieu, no només el temps està boig. Els malalts de neu, tenen en els seus smartphones un mínim de mitja dotzena de app que parlen del temps, és dur cada matí xocar contra el mateix el mur, l’anticicló. Llavors penses que són apps de fora, que s’equivoquen, que aquí som diferents i posem la radio, la Usart ens demana paciència, en Molina i en Mauri també…. Posem el 8 i l’Abel en ens parla d’aquella "A" al mig del mapa que no es mou…. Resignació, no hi ha res a fer, no ens podem enfadar, no depèn de nosaltres, el temps és a vegades capritxós. Els que ens agraden aquests esports amb una llengua de neu ja fem. Ara que ja sabem que no serà un blanc Nadal com diu la cançó, espero que el visqueu envoltats d’aquells que us estimen, que esquieu molt, que malgrat la poca neu no cal ser tan catastrofistes, es poden practicar esports d’hivern. I per els reis, que són més nostrats, esperem que a la carta hi poseu una "B" de borrasca ben gran, i si heu de triar una fletxa que sigui de Llevant, allà a casa meva,ens agrada més.

Bones festes, salut i molta i molta neu!

Comentaris

  • Tens tota la raó Uri, aprendre a esquiar en ple de desembre, amb neu suficient a tots els sectors de debutants, amb forfet a baix preu, solet i bona tempe és ideal per als qui vulguin començar a aprendre a esquiar.

5-10-20-tots
1
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny