Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

Passat l'estiu, anem de cara a barraca !

Ja teniu els equips a punt? Això comença!
Ja teniu els equips a punt? Això comença! Autor/a: Escola d\'Esquí Alta Vall del ter
Un any més i puntual com el lacrimogen anunci de la Loteria de Nadal, les ganes d'esquiar s'encenen i començen a crear un rau rau a l'estómac, com el d'un motor de F1 rogint dins teu. És el preludi de l'inminent inici d'una nova temporada. Desde petit aquest inici el marcava la fira Nivalia, darrerement la presentació de Ferrocarrils i aquest últim any el Lets's Snow Barcelona.

Cada any per aquestes dates un problema diferent et fa ballar el cap: que els pantalons t'han quedat petits (senyal d'un gran estiu), o simplement que vols renovar el vestuari. Però el gran problema es presenta amb el canvi de material dur. M'explico: hi ha dos prototips de compradors dels qual en sóc molt fan. Els primers són com els seguidors de la "F1" i que són d'una escuderia i no canvien sota cap concepte, malgrat la seva marca de capçalera últimament no dongui el resultat esperat i s'obliden que marques de la competencia estan fabricant un gran material. I els d'altres, que són els que després de mirar les prestacions i contraprestacions en webs, revistes, referències d'amics, coneguts i saludats, finalment opten per aquell material que, malgrat no ser el que volien, veuen que s'escau més a les seves necessitats. I així ja ha passat un estiu.

Sigui com sigui, ara ja anem de cara a barraca, comencen arribar rumors que les estacions estan molt a prop d'obrir i que la propera setmana serà molt bona de neu. Així ho esperem, perquè l'espera per fi inicia el seu temps afegit, tot esperant que tots i totes gaudiu d'una gran temporada.

Fins molt aviat, salut i neu!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny