Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

No diguem blat, fins que no estigui al sac i ben lligat

vallter
Imatge d'aquesta tarda a la webcam de Les Marmotes de Vallter Autor/a: Capatura de pantalla
Tant aquest cap de setmana que hem passat com els dies vinents, a part de la vista posada al moment políticament convuls que estem vivint, la mirada se'ns en và cap a la Meteo. A les cases i els cotxes es fan silencis sepulcrals quan parlen per la televisió o la radio els nostres meteoròlegs de capçalera.

Avui a primera línia de mar ens hem llevat a la primera hora del matí a 10 graus, l'hivern ens ha donat la benvinguda amb una bafarada d'aire fred tan bon punt hem trepitjat el carrer, i sembla que aquesta vegada ve per quedar-se. Les xarxes socials van plenes de vídeos del nostre Pirineu.

Ja ahir des de la Plana de Vic, mentre anava a la Fira de Muntanya de la capital d'Osona, on ja van començar a fer bullir l'olla i entrant amb termes futbolístics radiofònics, l'anaconda creixia a passos agegantats dins de molts.
L'estampa del Pirineu ja començava a fer molt goig amb els pics ben blancs, i allò que creia i segueixo creient pot o podria ser el preludi de tots aquests dies que vindran.

No oblidem, però, que l'experiència ens diu que moltes vegades hem dit blat quan tan sols estava començant a entrar al sac. Malgrat que l'abundància de neu en alguns punts del Pirineu o que les temperatures d'avui ens facin creure que aquesta temporada serà matinera.

Sembla una ximpleria dir que seran dies d'informacions, webs, Twitter, Facebook i Instagram. Com si no hi estiguéssim posats en tot això quan últimament ho estem vivint intensament. Però ara toca combinar el nostre diari de confiança, el Diaridelaneu.cat, en Sala Martin, en GonzaloBernardos o en Xavier Sardà amb la Usart, en Molina o la Queralt, a més de les xarxes dels nostres polítics de confiança o a qui ens sentim propers, per donar pas als perfils de les estacions que pensem visitar pròximament.

Estem a principis de Novembre, el terra s'està preparant, no deixa de ser aviat, i el panorama d'aquí a 20 dies pot haver canviat, cap a pitjor o cap a millor. No tinguem pressa, cert, però tot i això ens neguem a creure que aquestes primeres nevades, siguin simplement anecdòtiques.

Uri

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny