Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

Salut i neu!

El 2017, un any d'alegria, salut i neu.
El 2017, un any d'alegria, salut i neu.
Un any més i ja tornem a ser a les portes de Nadal. Aquesta és una època de l'any amb molts admiradors i algun detractor, però sobretot és temps de fer balanç del passat i propòsits pel present. Ja és el tercer any que col·laboro amb el Diaridelaneu.cat i com cada any he fet, vull aprofitar aquest altaveu per felicitar el Nadal i les festes a tothom i que tingueu una bona entrada d'any.

Ningú ens pot negar que aquest 2017 no ha estat un any... diferent! Un any mogudet en el tema polític i social. Però en el tema que ens ocupa, la neu, ha estat un any de deu. El 2017 és un any per emmarcar tant si parlem de quantitat de neu com d'afluència de gent a pistes.

Aquest any no ha faltat de res. I per aquest 2018, que en breu li tindrem els dos peus a dins, no li demano res més que: salut i neu. I com que la casa és gran, i demanar surt de franc, com a mínim de moment, les dues coses, perquè són directament complementaries, sense una no hi ha l'altre i sense l'altre no hi ha la una.

Venen dies de gaudir, gaudir de la família i dels àpats abundants, però sobretot venen dies per fer esport. I els esports d'hivern aquests dies en seran els reis i les cartes a S.M els Reis de l'Orient plenes de material i accessoris per practicar-los. Aquest any el nostre Pirineu no està tan ple de neu com voldríem, però n'hi ha suficient per gaudir d'aquestes festes a les vostres estacions de capçalera. Allà us esperaran moltíssimes aventures i grans moments d'oci.

Amics, us desitjo el millor, unes bones festes, i si em permeteu la "falqueta", us espero a Vallter 2000 durant totes les festes per gaudir de la neu plegats.

Salut i neu!

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

giny

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


74%


11%


11%


5%

19 vots