Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

Preparant el banyador...

vallter,esquis
Avui, darrer dia de la temporada a Vallter 2000 Autor/a: Oriol Cornet
A vegades em pregunto: si poguéssim esquiar tot l'any al costat casa, ens agradaria tant aquest esport? Avui, diumenge 8 d'abril, és un d'aquells dies on barregem de nou sentiments. Avui tanquem, un cop més, una altra  temporada a Vallter.

L'últim dia de la temporada, any rere any, sempre té un patró molt similar. S'inicia amb un aire de semi festivitat però a mesura que passen les hores va decaient en un seguit constant d'entre "arreveures" i algun comiat. Tot i que a poc a poc les últimes setmanes ja t'havies començat a fer-te la idea que això s'acabava, quan dius aquesta és "l'última baixada de la temporada", i la fas, saps que ara sí que és el punt final a la temporada.

En el meu cas, o en el de molts monitors d'esquí o treballadors de l'estació en general, l'equip, s'ha convertit en part de tu. Quan saps que l'estiu és molt llarg, marxes de l'escola esperant que tots a l'any vinent continuïn en el teu equip amb què tan còmode t'hi has trobat. I tanques la porta, pensant que si en aquest mercat d'estiu hi ha un Griezman dels monitors, esperes veure'l recalar al teu equip. Però en pujar al cotxe, baixes del núvol, ordenes els pensaments i els poses al seu lloc. Quan ets el Girona de la categoria el més important és conservar les primeres espases, com ara els Stuanis, els veterans que donen equilibri a l'equip. També els Choco Lozano, joves amb un gran futur per venir. Mantenir el Portu de Sants, o recuperar aquells olotins cedits, la Mare de permís o el que fa hamburgueses en el restaurant familiar. Tots i cadascun d'ells s'han convertit en components importants dins l'engranatge de l'Escola.

Motor encès, cotxe carregat i iniciem les primeres corbes en descens. Pel retrovisor observes unes muntanyes blanques amb gruixos de neu que ja hauríem volgut tenir per Nadal, i un cop a casa toca passar pàgina. Toca guardar el material d'hivern. Però jo, durant uns dies, perquè se'm faci més fàcil de portar, deixaré els meus esquís vermells al menjador, que no sé si fan conjunt o no, però els meus Atomic Redster TR que m'han acompanyat tota aquesta temporada, es mereixen un bon homenatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny