Oriol Cornet

Oriol Cornet

Monitor a l'Escola d'Esquí Alta Vall del ter

Opinió

Provant els Atomic X9 Wide Body a Vallter

Atomic X9 Wide Body
Detall dels Atomic X9 Wide Body Autor/a: Atomic
Divendres a última hora de la tarda, amb la il·lusió d'un nen, vaig anar a la meva botiga de capçalera, Xplora a Camprodon. En Joan, coneixedor de les meves ganes d'estrenar els meus nous Atomic X9, allà me'ls tenia muntats i preparats per posar-los sobre la neu. Aquella nit vaig anar a dormir amb una sensació semblant a la nit de reis.

El matí del dissabte va arribar, tots els dissabtes tornen, per dures que siguin les setmanes. A les 9 del matí, no vaig fallar a la meva cita, em vaig calçar les meves Atomic Hawx ultra 130 i vaig pujar amb el primer remuntador, decidit a provar les meves noves fletxes, una baixada ràpida i a treballar. Va ser un dia de molta feina, de molta calor, no vaig poder furgar a l'essència d'aquests esquís. La gent se'ls mirava, normal, eren nous, impecables, el seu encertadíssim disseny, les seves línies de cota i el seu patí de 75 es fa girar al seu pas, i jo feliç com un nen amb sabates noves.

Però aquell dissabte, amb la feinada que ens va venir a sobre, no els vaig treure de les pistes de debutants i més concretament de la cinta de debutants. Tot i quedar content pel debut dels meus nous Atomic X9 Wide Body, no va ser l'estrena somiada, em vaig quedar amb un regust agredolç, em va faltar molt més.

Després de tota la nit amb la il·lusió de reestrenar-los, per fi van tornar a ser les 9 del matí. Per fi em retrobava amb el grup dels diumenges, aquelles nenes i nens que diumenge rere diumenge m'exigeixen el millor de mi i em foten canya, són aquells que fan de la meva professió la meva passió, en aquell moment vaig sentir la verdadera essència dels X9, un esquí ràpid i fiable, un esquí divertit, fàcil i sobretot un esquí que s'enganxava molt bé a la neu amb una adherència brutal al gir, malgrat que la neu no estigués en les seves millors condicions a causa del maleït anticicló que es va col·locar sobre el nostre Pirineu ja fa molts i molts dies, així i tot els vaig gaudir com un nen.

Com diu un bon amic meu l'esquí és un esport de sensacions, i els Atomic X9 Wide Body de la temporada vinent, estan cridats a ser un èxit en vendes. Però el que tinc claríssim és que tots aquells que els adquireixin o en facin un test, reviuran sensacions que creien tenir oblidades i de ben segur que en sentiran de noves.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny