Hemeroteca

Catàleg de serveis

imatge
Descarrega't el PDF Hemeroteca Diaridelaneu.cat, en associació amb l'Esportiu, és el mitjà de comunicació de neu de referència al Pirineu català. Coneixem el sector i tenim els mitjans per a fer una bona campanya de publicitat ja sigui digital o paper (diari L'Esportiu, web i xarxes socials). Anuncia't a Diaridelaneu i L'Esportiu i fes-te visible al Pirineu.

L'Esportiu, en paper, compta amb una difusió de 25.000 exemplars. Els nostres usuaris destinen una mitjana d'1 minut a llegir les nostres notícies. A les xarxes socials continuem creixent i ens segueixen 3.400 seguidors a Instagram, 5.000 a Twitter i 9.000 a Facebook. Disposem també d'altres mitjans de difusió publicitària com ara les nostres jaquetes dels ambaixadors en 6 estacions d'esquí del Pirineu català.

Us podeu descarregar el nostre catàleg de serveis i la tarifa de publicitat general en aquest enllaç. Document vigent actual  temporada 2020-21.

També som els editors de la publicació gratuïta País d'Aventura. País d’Aventura és una publicació gratuïta de periodicitat anual que s’encarta dins el diari El Punt Avui del dia 1 de juliol (difusió OJD 18.000 exemplars) i una audiència EGM de 98.000 lectors. També se n’editen 5.000 exemplars de distribució gratuïta entre els establiments associats. Impressió total: 23.000 exemplars.Edició en paper


Editorial